Art Construction

Art Construction

Web dizajn dhe zhvillim

Prishtinë, Kosovë

Art Construction

Art Construction është një kompani prestigjoze me aktivitet të përqëndruar në fushën e ndërtimit. E organizuar mirë në ide, projekte dhe staf, kjo kompani ka arritur të krijojë një filozofi të re mbi ndërtimet në Kosovë. Është kompani e vlerësuar me një prosperitet dhe rëndësi të lartë, falë një strukture organizative fleksibile, kompani e vlerësuar dhe nderuar edhe me ҫmimin ‘Residential Project of the Year”, në panairin e ndërtimit dhe patundshmërisë, të organizuar nga Relax, në muajin mars të vitit 2012, në Prishtinë.


http://www.artconstruction.org
Ndertime, Banesa, Prishtine, Kosove

Art Construction
Art Construction
Art Construction
Art Construction
Art Construction