Building Kosova

Building Kosova

Web dizajn & zhvillim

Prishtinë, Kosovë

Building Kosova

BUILD.ING është studio projektuese e cila merret me projektime arkitektonike si dhe inxhinieri. Në kuadër të saj përfshihen edhe punë të tjera si: dizajn, dizajn mobiljesh, interior, ndërtim, menaxhim, marketing, dizajn grafik, konsulencë dhe lëmi të tjera që i përkasin arkitekturës. Studio është themeluar në Dhjetor të vitit 2008, për të sjellur një rregull dhe jetë më të rehatshme në suaza të arkitekturës.

PHP / MySQL / HTML / CSS / JAVA / CMS
Projekti: Web faqe - BUILD.ING Kosova
Dizajn: ASHA
Web: Fros Group
Tags: Ndërtim, Projektim, Kosova, Arkitet, Planifikim


http://building-ks.net/


Building Kosova
Building Kosova
Building Kosova
Building Kosova
Building Kosova