Migros

Migros

Web dizajn & zhvillim

Prishtine, Kosove

Migros

Reth Migros

Përvojë dhe traditë që nga viti 1978. Qendra jonë e shpërndarjes është e vendosur në Prishtinë, me sipërfaqe totale prej 13.000 m2. Brendet që ne përfaqësojmë dhe rezultatet tona kan dëshmuar suksesin tonë.

Web dizajn: ASHA
PHP CMS / HTML / CSS / JAVAScript


http://www.migrosks.com


Migros
Migros
Migros
Migros